<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3044213595801481&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Velkommen

Velkommen til Gaustatoppen Sportell. Bare 2,5 time fra Oslo, med utsikt over majestetiske Gaustatoppen. Sportellet er det perfekte utgangspunktet for all aktivitet i nærområdet og ligger kun et stavtak fra skianlegg og langrennspor.

Covid-19 info

Skipakker

Overnatting inkludert heiskort

Se våre pakker
Gaustatoppen Sportell

Den ultimate fjellopplevelsen

Gaustatoppen Sportell ligger kun få stavtak fra både alpinanlegg og langrennsspor og har en uslåelig utsikt til Gaustatoppen. Med en topp moderne skiutleie, ny og spennende skishop og gode spisemuligheter gir vi deg den ultimate fjellopplevelsen.

gaustatoppen sportell, sportell, gausta, hotell, overnatting
Bestill opphold

Gaustatoppen Sportell har 15 dobbeltrom, 12 familierom og 6 suiter. Sportellets design er preget av et sporty og moderne utrykk. Den lune og dempede atmosfæren og de gjennomgående detaljene fra sportsverdenen gjør sportellet til noe utenom det vanlige.

Gausta, gaustatoppen, sportell, ski, heis, gaustabanen, telemark
Å gjøre

Naturen har lagt til rette for at vintertilbudet på Gausta skal favne de fleste. Den historiske Gaustabanen, off-piste fra Gaustatoppen, 85 km langrennsløyper og 35 ulike nedfarter på Gausta Skisenter for å nevne noen av vintertilbudene. 

Dagens forhold

m/s
Åpne heiser
0/13
Åpne løyper
0/35

Vær- og føredata er levert av fnugg.no,
Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

IMG_9794

Restaurant Hovdestaul

Vil du prøve nyåpnede Restaurant Hovdestaul? Ta deg en tur til fjellet å besøk oss, da vell. Restauranten er åpen for alle og serverer både lunsj og middag, men ta gjerne turen innom for en nydelig kopp kaffe eller varm sjokolade!😊

Les mer & bestill bord

Nyhetsbrev

Nyheter og eksklusive tilbud

Abonner på vårt nyhetsbrev og motta de siste nyhetene fra Gaustatoppen Sportell.