<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3044213595801481&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Avbestillingsbetingelser

Gaustatoppen Sportell

AVBESTILLING

Frist for avbestilling er to uker for grupper, og en uke for privatpersoner. Ved avbestilling senere enn fristen, er gjest pliktig å betale 75% av opphold. Avbestilling 1-3 dager før ankomst belastes 100%.No-show, uteblivelse, belastes med 100%. Alle henvendelser vedrørende avbestillinger, sendes på epost til booking@gaustatoppen.noHvis hotellet har hatt utgifter knyttet til bestillingen din, er du forpliktet til å dekke disse utgiftene.*Gruppe og firma bestillinger har egne avbestillingsregler.Gjelder ved flere enn 10 rom / enheter eller 20 personer.Fri avbestilling helt frem til 14 dager før ankomst.Ved avbestilling mindre enn 14 dager før ankomst – må ordren betales i sin helhet.

*Gruppe og firma bestillinger har egne avbestillingsregler.
Gjelder ved flere enn 10 rom / enheter eller 20 personer.
Fri avbestilling helt frem til 14 dager før ankomst.
Ved avbestilling mindre enn 14 dager før ankomst – må ordren betales i sin helhet.

GENERELT
Du og overnattingsstedet samtykker i vilkårene og betingelsene for romleie. Navnet på selskapet som driver overnattingen (Gaustatoppen Booking AS) og som avtalen inngås med er oppgitt på bestillingsbekreftelsen. Med mindre en spesialavtale er inngått, gjelder følgende regler. Spesielle regler gjelder for konferanser og gruppebestillinger.

BESTILLING OG BEKREFTELSE
En bestilling er bindende når den har blitt bekreftet og du har mottatt et bestillingsreferansenummer. Dette kan gis muntlig, skriftlig eller gjennom bestillingssystemet vårt. Når du foretar en bestilling må du oppgi navn, adresse, e-postadresse, ankomst- og avreisetidspunkt. Her bekrefter du også våre avbestilling og bestillingsvilkår. Forskjellige vilkår gjelder for forskjellige priser, se den detaljerte prisinformasjonen.

ANKOMST OG AVREISE
Ankomst- og avreisetidspunktene kan variere avhengig av bestillings- og prisavtaler. Innsjekk og nøkkelhenting skjer i resepsjonen på Gaustatoppen Sportell ved fysisk oppmøte.

LEIETAGERS ANSVAR VED OVERNATTING OG ANDRE VILKÅR
Skader som påføres hotellet, hotellrom, leilighet eller hytte som følge av uaktsom eller forsettlig opptreden er gjestens ansvar. Leietaker plikter å behandle utleieenheten, inventar og utstyr i tilknytning til enheten på en slik måte at ingen skade og unødvendig slitasje oppstår. Skader som leietaker påfører enheten, skal erstattes av leietaker. Ved ødelagt inventar eller utstyr, hærverk/skade eller selvforskyldt utløsning av brannalarm som fører til utrykning vil erstatning bli avkrevd før avreise, eventuelt etterfakturert.

Gaustatoppen Booking har rett til å si opp avtalen med umiddelbar virkning dersom gjesten eller noen i dennes selskap opptrer forstyrrende og/eller gjør skade på boenheten eller området rundt, samt om boenheten brukes til noe annet enn avtalt formål. I tilfeller der avtalen sies opp, må gjesten med selskap umiddelbart forlate boenheten, uten at leiebeløpet tilbakebetales. Dersom avtalen sies opp umiddelbart som følge av ovennevnte årsaker, debiterer Gaustatoppen Booking en omsetningsavgift tilsvarende skaden, imidlertid minst NOK 5000. Gaustatoppen Booking forbeholder seg retten til ved en eventuell umiddelbar oppsigelse av avtalen kunne stenge boenheten og fjerne gjestens eiendeler.

KANSELLERINGER OG MANGLENDE OPPMØTE
Avbestillingsbetingelsene avhenger av avtalt pris på bestillingstidspunktet. Les mer om våre avbestillingsregler HER. Med mindre noe annet ble avtalt på bestillingstidspunktet, eller der andre vilkår gjelder på utvalgt pris, er kansellering tillatt frem til kl. 12.00 lokal tid på ankomstdagen. Hvis du ikke dukker opp og ikke har kansellert bestillingen på forhånd, eller hvis du kansellerer etter kl. 12.00 lokal tid, vil du bli belastet for hele oppholdet. Hvis hotellet har hatt utgifter knyttet til bestillingen din, er du forpliktet til å dekke disse utgiftene.

HOTELLETS FORPLIKTELSER OG DINE EGNE KRAV
Hvis hotellet ikke kan gi deg et rom som avtalt, har du rett til, uten ekstra kostnad, å få et tilsvarende eller bedre rom på hotellet eller et annet hotell med tilsvarende standard. Informer hotellpersonalet om eventuelle spesielle ønsker du måtte ha når du bestiller, så hotellet kan være forberedt på oppholdet ditt. Hotellene våre har røykfrie rom. Hvis en gjest bryter røykeforbudet, har hotellet rett til å kreve betaling fra gjesten til å dekke eventuelle kostnader som oppstår i forbindelse med dette. Hvis du ønsker å ta med deg et kjæledyr, gi hotellet beskjed ved bestilling, da det finnes rom / hytter hvor dette er tillatt.
Vi har rom / hytter der vi ikke tillater kjæledyr. OBS: Vi kan aldri garantere at det ikke har vært hund eller andre husdyr der.

REKLAMASJONER
Eventuelle reklamasjoner under oppholdet skal fremsettes overfor utleier på stedet. Ta umiddelbart kontakt, eller senest kl. 10.00 dagen etter ankomst, slik at mangelen/feilen kan rettes med det samme og med minst mulig ulempe for gjesten. Feil som først blir innberettet ved avreise eller senere, vil ikke bli kompensert økonomisk.

TVISTELØSNING
Gjesten bes henvende seg til tilbyder dersom denne har noe å utsette på bestilt arrangement. Dersom gjesten og tilbyder ikke klarer å forhandle seg til enighet skal eventuell tvist vedrørende tidligere inngått avtale løses i lokal rettsinstans.

BETALING
Oppholdet betales i sin helhet ved innsjekking eller på forhånd om dette er avtalt. Romregningen må vanligvis betales ved avreise fra hotellet.

OPPBEVARING AV VERDISAKER OG BAGASJE, SAMT OPPBEVARING AV VERDISAKER I BAGASJEROMMET VÅRT
Av sikkerhetsårsaker har hotellet ingen forpliktelse til å oppbevare ting av høy verdi eller ting som kan sette sikkerheten til hotellpersonale og gjester på spill. Hotellet er ikke ansvarlig for ting du oppbevarer på rommet eller i bagasjerommet.

DIN EGEN SIKKERHET
Gjør deg alltid kjent med nødutganger, alarmbrytere og brannslukkere. Se instruksjonene på baksiden av døren på hotellrommet.

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Gaustatoppen Booking AS behandler personopplysninger oppgitt av de som bruker tjenestene og produktene våre. Gaustatoppen Booking og hotellet der du har bestilt hotellrom er begge datakontrollører for personopplysninger som er relatert til din bestilling. Denne behandlingen av personopplysninger vil fullføres i samsvar med Gaustatoppen Booking sin personvernpolicy. Les personvernpolicyen vår for å forstå hvordan Gaustatoppen Booking behandler personopplysningene dine med formål om å håndtere bestillingen din, i tillegg til rettighetene dine i forbindelse med slik behandling.