<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3044213595801481&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Covid-19 informasjon

Gaustatoppen Sportell

Vi følger alle anbefalingene fra FHI og har en jevnlig dialog med kommuneoverlegen i Tinn. Vi jobber kontinuerlig med å tilby deg som gjest et trygt opphold. Vi legger til rette for mer plass i lokalene, færre mennesker på samme sted samtidig og gode køsystemer.

På FHI kan du holde deg oppdatert på hva slags tiltak som gjelder for Tinn kommunen, og kommunen du selv bor i.

https://www.fhi.no/

Vedtatt påbud om munnbind

Vedtatt forskrift:

Forskrift om forebygging av koronasmitte i Tinn kommune:
Fastsatt av kommunestyret i Tinn kommune 25. mars 2021 med hjemmel i Lov om vern mot smittsomme sykdommer § 4-1.

§ 1. Plikt til å bruke munnbind

Når det ikke er mulig å holde minst to meters avstand, ut over kortvarige passeringer til andre enn husstandsmedlemmer, skal det brukes munnbind i butikker, i fellesarealene på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus, på kollektivtransport og innendørs stasjonsområder, og i lokaler for kultur-, sports- og fritidsaktiviteter.

 

Bekymringsfri booking

På Gaustatoppen Sportell vil du kunne bestille opphold helt trygt. Vi har fri avbestilling helt frem til ankomstdagen, uansett grunn.

 

Restaurant Hovdestaul

Vi har halvert sitteplassene i restauranten for å kunne overholde krav om antall mennesker i lokalet, samt skapt gode avstander mellom alle bord. Det vil ikke være mulig å sitte i selve baren, og alt av drikke må bestilles fra bordet du sitter på. Vi har håndsprit ved restaurantens inngang og spriter alle bord og stoler mellom hver bordsetning.

Vi oppfordrer alle som skal spise i restauranten ved middagstider om å booke bord.

Renhold

Det vil ikke være daglig rengjøring av rommene. Nye håndklær og dopapir vil man finne ved trappoppgangen i hver etasje. Vi opprettholder hyppig renhold av kontaktflater som dørhåndtak, gelender, resepsjonsdisk, toaletter og bord i fellesområdene.

Våre ansatte har fått god opplæring i smittevern, med det er allikevel viktig at vi sammen bidrar så godt vi kan med å overholde god nok avstand og dermed unngår unødvendig kontakt med andre.

 

Gausta Skisenter

Gausta Skisenter er medlem i Alpinanleggenes Landsforening, som før årets vintersesong har utarbeidet en smittevernveileder med felles retningslinjer og tiltak for alle skisteder i Norge. https://fnugg.no/artikler/slik-vil-korona-pavirke-vinteren/

Heiskort

Heiskort kjøpes online på gausta.com eller i Gausta appen. Du kan velge mellom å fylle på eksisterende keycard fra Skidata, eller kjøpe et nytt. Du henter ut ditt heiskort i automatene. På Gaustatoppen Sportell finnes det en heiskortautomat i skiutleien.

Alle som kjøper heiskort informeres om at de må følge de skjerpede reglene i forbindelse med smittespredning og smittesporing. Har du forkjølelsessymptomer eller er i karantene, får du ikke anvende skianlegget. Bryter du disse reglene kan du bli bortvist fra området.

For mer informasjon tilknyttet skianlegget besøk www.gausta.com.

 

 

Hvis du har noen spørsmål angående smittevern kontakt oss på:

Tlf: +47 35 90 10 05
Epost: booking@gaustatoppen.no

>

Har du spørsmål?