Velkommen

Gaustatoppen Sportell ligger ved foten av Gaustatoppen med fantastiske turmuligheter, sommer som vinter.

Gaustatoppen Sportell

Den ultimate opplevelsen

Gaustatoppen Sportell har en uslåelig utsikt til Gaustatoppen og er hotellet som ligger nærmest Gaustatoppen med ski inn / ski ut til Gausta Skisenter. Sportellet er det perfekte utgangspunktet for all aktivitet i området.

Dobbeltrom, leiligheter, suiter.
Bestill opphold

Gaustatoppen Sportell har 15 dobbeltrom, 12 familierom og 6 suiter. Sportellets design er preget av et sporty og moderne utrykk. Den lune og dempede atmosfæren og de gjennomgående detaljene fra sportsverdenen gjør sportellet til noe utenom det vanlige. Sportellet har egen restaurant, Restaurant Hovdestaul. 

 IMG_9854-1

IMG_9865

IMG_1729                                                  

Julemat
Jul og nyttår

     Gå inn og se hva vi serverer dere i julen! 

                          Restaurant

                 

NYTTÅRSPAKKE!

Nyttårsmeny Gaustatoppen Sportell-4

               Nyttårspakke! 

Dagens forhold

m/s
Åpne heiser
0/13
Åpne løyper
0/35

Vær- og føredata er levert av fnugg.no,
Yr, Meteorologisk institutt og NRK.

gausta-sportell-800-805x450
Ski Press
England har oppdaget Gaustatoppen

I vinter hadde vi gleden av å ha Michael Wolstenhome og familien på besøk. Han er, i tillegg til en særdeles habil skiløper, journalist. Han reiser verden rundt for å teste ut ulike skidestiansjoner, og sist vinter vi overbevist han om at han hadde til gode å teste noe av det mest spekatakulære. Les hans opplevlse her. God lesning! 

Snow Guide, UK

 

Skikjøring Gaustatoppen (6)
Gaustatoppen Sportell
Våre pakker

Her finner du tilbud på overnatting som inkluderer våre favoritt aktiviteter i nærområdet. Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å velge. Sjekk ut våre pakker her og finn noe som passer dere perfekt!

Se våre pakker 
DSC091299
Milevis med turstier
Til fots på vinterstid

Hele Gaustaområdet er et eneste stort turområde, hvor det finnes stier og terreng som innbyr til deilige turer. Både dagsturer og lengre turer om man ønsker å ligge under åpen himmel, eller i telt. Med det rette utstyret. Truger og ull, vil være nøkkelord her 😉

Når det er sagt, så har også Rjukan flere flotte turstier å tilby.  Ta en titt her: 

Tinn og Rjukan turlag

284427595_3259767914262033_2232461757619863974_n

Besøk Tungtvannskjelleren

Det er typisk at store tanker blir realisert på Rjukan. Å grave frem en kjeller som har ligget begravet i flere tiår, var en slik tanke. Tenkt av Bjørn Iversen, som fra barnsben av har vært lidelskapelig opptatt av historien til hjembyen. Den historiske kjelleren blir nå åpen for publikum. Her vil du kunne få komme inn i rommene hvor de unge heltene fra Telemark satte sine liv på spill. Her talte de sekunder, vel vitende om at de kanskje aldri kom derfra i live. Lokalhistorikeren, Bjørn Iversen, tok til orde for å grave den frem, og nå flere år senere, er den blitt en realitet.

Tungtvannsskjelleren

585