<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3044213595801481&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Bestill ditt opphold

Hvor ligger sportellet?

Gaustatoppen Sportell ligger kun 2,5 time fra Oslo og har en uslåelig utsikt til Gaustatoppen. Sportellet er det perfekte utgangspunktet for all aktivitet i området og er det hotellet som ligger nærmest både fjellet Gaustatoppen og utgangspunktet for gåturen opp. I tillegg er vi ikke lenger enn noen få km unna Rjukan sentrum, som også har fantastiske tilbud og attraksjoner.

Her er vi

Familiesuite Premium

2 soverom - TV - Kjøkken - Bad - Wifi - Chromecast - 4 sengeplasser

Familiesuite Premium er 34 - 38 kvm store, med store vinduer og balkong. Familierom Premium har i tillegg balkong og en uslåelig utsikt til både Gaustatoppen og Gausta skianlegg. Her vil du våkne opp med en fantastisk utsikt til magiske Gaustatoppen. Våre familiesuiter rommer to soverom, kjøkken og en romslig spisegruppe/sittegruppe. Et av soverommene har en stor og komfortabel queen-size dobbeltseng, og et har to enkeltsenger i form av køyeseng.  Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, stekeplate, oppvaskmaskin, kjøkkenvask og alt av tallerkener, glass, kopper og service. Et fullverdig kjøkken hvis man skulle få lyst til å lage middag inne en kveld.  Alle rom er utstyrt med en 42 tommer flatskjerm inkludert TV-kanaler fra Norgespakken, Chromecast og WiFi.

Bestill opphold

Familiesuite Premium

Galleri

Dobbeltrom med utsikt

Dobbeltseng - TV - Utsikt - Wifi - Chromecast - 2 sengeplasser

Dobbeltrom Premium er lyse med store vinduer og romslige bad. Her vil du våkne opp med en fantastisk utsikt til magiske Gaustatoppen. Alle dobbeltrom har store og komfortable queen-size dobbeltsenger. Store vinduer slipper inn dagslys og bidrar til at rommet føles lyst og romslig. Dobbeltrom Premium har i tillegg en uslåelig utsikt til både Gaustatoppen og Gausta skianlegg. Badene er romslige og moderne med flislagte gulv og vegger. Alle rom er utstyrt med en 42 tommer flatskjerm inkludert TV-kanaler fra Norgespakken, Chromecast og WiFi. Våre Dobbeltrom Premium er 17,5 kvm store.

Bestill opphold

Dobbeltrom med utsikt

Galleri

Apartment Suite

3 soverom - Kjøkken - TV - Wifi - Chromecast - 6 sengeplasser

Apartment Suiten er 55 kvm store, med store vinduer og balkong. Her vil du våkne opp med en fantastisk utsikt til magiske Gaustatoppen. Bo sammen i en og samme leilighet mens dere nyter alt det fjellet har å tilby. Våre Apartment Suite har tre soverom, stor hyggelig lounge, kjøkken, et trivelig spiseområde og en romslig teppebelagt entre med garderobe. To soverom med store og komfortable queen-size dobbeltseng, og ett med to enkeltsenger i form av køyeseng. Våre Apartment Suiter har balkong og god utsikt til både Gaustatoppen og Gausta skianlegg. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap, stekeplate, oppvaskmaskin, kjøkkenvask og alt av tallerkener, glass, kopper og service. Et fullverdig kjøkken hvis man skulle få lyst til å lage middag inne en kveld. Familiesuiten har store vinduer som slipper inn dagslys og bidrar til at suiten føles lys og romslig. Badene er romslige og moderne med flislagte gulv og vegger. Alle rom er utstyrt med en 42 tommer flatskjerm inkludert TV-kanaler fra Norgespakken, Chromecast og WiFi.

Bestill opphold

Apartment Suite

Galleri

Dobbeltrom

Dobbeltseng - Wifi - TV - Chromecast - 2 sengeplasser

Rommene er lyse med store vinduer og romslige bad. Her vil du kunne finne roen og lade batteriene til en dag fylt med aktiviteter og eventyr. Alle dobbeltrom har store og komfortable queen-size dobbeltsenger. Store vinduer slipper inn dagslys og bidrar til at rommet føles lyst og romslig. Badene er romslige og moderne med flislagte gulv og vegger. Alle rom er utstyrt med en 42 tommer flatskjerm inkludert TV-kanaler fra Norgespakken, Chromecast og WiFi. Våre Dobbeltrom er 14 -17 kvm store.

Bestill opphold