<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=3044213595801481&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">
PÅSKEN 2023

Book årets påske

Hva med å våkne til utsikten over Gaustatoppen før du rusler ned til en deilig og allsidig frokostbuffet? Gaustatoppen Sportell tilbyr nye rom, med god utsikt. Rett utenfor døren finner du vestre del av Gausta Skisenter, med Hovdestaulbakken. Fyrieggheisen tar deg opp til Fjellheisen, som igjen tar deg opp på snaufjellet for en herlig nedfart mot "varmestuen" Pizzeria Bygget som serverer pizza, småretter og bakevarer. Nevnte vi varm kakao?

IMG_1729
3 netter
Dobbeltrom 2 pers

Rommene er lyse med store vinduer og romslige bad.  Alle dobbeltrom har store og komfortable queen-size dobbeltsenger. Badene er romslige og moderne med flislagte gulv og vegger.  Store vinduer slipper inn dagslys og bidrar til at rommet føles lyst og romslig.

Bo 3 netter, betal for 2

¤ frokost for 2 personer

(Gjelder ikke perioden 6.-10.april)

 

Kontakt oss

 

IMG_1744-1
3 netter
Familiesuite 4 personer

Våre familiesuiter rommer to soverom, kjøkken og en romslig spisegruppe/sittegruppe. Et av soverommene har en stor og komfortabel queen-size dobbeltseng, og et har to enkeltsenger i form av køyeseng. Begge soverommene har garderobeløsninger. 

Bo 3 netter, betal for 2

¤ frokost for 4 personer

(Gjelder ikke perioden 6.-10.april)

 

Kontakt oss

 

IMG_9856
3 netter
Apartment suite 6 personer

Apartment Suiten er 55 kvm store, med store vinduer og balkong. Her vil du våkne opp med en fantastisk utsikt til magiske Gaustatoppen. Våre Apartment Suiter har balkong og god utsikt til både Gaustatoppen og Gausta skianlegg. Høy standard.

Bo 3 netter, betal for 2

¤ frokost for 6 personer

(Gjelder ikke perioden 6.-10.april)

 

Kontakt oss